MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

WATERWERKENZWEMBADEN & VIJVERS

Ervaar het ultieme in ontspanning en luxe met een persoonlijk zwembad dat naadloos opgaat in de natuur. Neem nu contact met ons op om uw droom werkelijkheid te laten worden.

ZWEMVIJVERS & NATUURLIJKE ZWEMBADEN

Illustration
Image placeholder

ECOLOGISCHE ZWEMVIJVERS

Met een zwemvijver in uw tuin creëert u een oase van rust en een paradijs voor de fauna en flora. En het allerbeste? U kan er gewoon zorgeloos mee van genieten. Naargelang uw wensen kan GR&OM een strakker of eerder organisch ontwerp voorzien, compleet in harmonie met omringende terrassen, beplanting, sfeerverlichting en andere randafwerking.

Het ingenieuze filtergedeelte zorgt voor kristalhelder – en drinkbaar – water. Door de beplanting met moerasplanten, een zogenaamde helofytenfilter, komt een symbiotische samenwerking tussen planten en bacteriën tot stand die het zwemwater permanent zuivert. Pompen zorgen dan weer voor een snellere doorstroming van het water door deze filter, met als resultaat permanent kristalhelder water.

Image placeholder

NATUURLIJKE ZWEMBADEN

Jarenlange ontwikkelingen op het gebied van ecologische zwemvijvers hebben ook hun invloed gehad op de klassieke zwembadsector en hebben geleid tot de ontwikkeling van het natuurlijk zwembad. Een natuurlijk zwembad ziet er hetzelfde uit als een klassiek zwembad, maar het presteert aanzienlijk beter op vlak van kwaliteit en duurzaamheid dankzij vernieuwende milieuvriendelijke filtertechnieken.

Het water van een natuurlijk zwembad wordt gefilterd door een natuurlijke filter opgebouwd uit gesteenten en planten, waardoor milieubelastende chemische en ontsmettende producten overbodig worden. Geen chemicaliën dus. En dat is niet alleen beter voor het milieu, maar ook gezonder voor onze huid, onze ogen en onze ademhaling. Onder bepaalde voorwaarden kan ook een verwarmingssysteem geïnstalleerd worden, zodat u het hele jaar door van uw zwembad kan genieten. Zelfs in de winter, want een natuurlijk zwembad hoeft niet afgedekt te worden.

Image placeholder

WATERWERKEN

Onze expertise in waterwerken reikt nog heel wat verder dan enkel recreatieve zwemvijvers en –baden. Vanaf de eerste bodemanalyses staan wij gereed met advies over rioleringswerken, waterbuffering, wateropslag en natuurlijke zuivering. Want vroeg of laat krijgt elk bouwproject te maken met het watervraagstuk. Contacteer GR&OM voor een deskundige aanpak.

ONZE REALISATIES BINNEN ZWEMVIJVERS

Illustration
Illustration

Ecologisch zwembad Sint-Niklaas

Deze tuin hebben we reeds jaren in ons beheer, het oorspronkelijke zwembad is omgetoverd tot een ecologisch zwembad, weg chloor en chemische producten. De zwemvijver wordt helder gehouden dankzij natuurlijke filtering met planten.

Illustration

VILLATUINSINT-NIKLAAS

Onderhoud van een bestaande tuin.