MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

SAMEN MET Gr&om 

TOTAALAANPAK GRONDWERKEN
OMGEVINGSWERKEN
WATER- EN BUFFERWERKEN
VERHARDINGSWERKEN
OMGEVINGSWERKEN
HOUTCONSTRUCTIES
EN VEEL MEER...

GR&OM: uw partner voor groene projecten

OMGEVINGSWERKEN

Illustration
Image placeholder

TOTAALAANPAK GRONDWERKEN

GR&OM staat klaar om al uw grondwerken van A tot Z te plannen, voor te bereiden en uit te voeren. Vanaf het prille begin van uw bouwproject denken wij met u mee en geven we deskundig advies zodat u later niet voor verrassingen komt te staan. Sinds 2000 hebben we ervaring opgedaan met zowel particuliere bouwprojecten als openbare gebouwen, van de kleinste stadstuin tot grote publieke ruimtes.

Door een vlotte en communicatieve samenwerking slagen wij er steeds in ieder project correct en volgens planning te laten verlopen, u als (hoofd)aannemer neemt met GR&OM niet enkel een onderaannemer bij de hand, maar ook een volwaardige aanvulling voor uw eigen bedrijf.

Image placeholder

WATER- EN BUFFERWERKEN

Waterbeheersing maakt een essentieel deel uit van uw bouwproject. Zowel regenwater als afvalwater moet gescheiden afgevoerd worden en naar een bekken, gracht of zuiveringsstation geleid worden. GR&OM installeert buffer- en installatiebekkens, inspectieputten, regenwaterputten en septische putten om dit proces zo correct en efficiënt mogelijk te laten verlopen. Verder voorzien wij een degelijke aansluiting op het rioleringsnetwerk door o.a. het steken van wachtbuizen.

Elk nieuw bouwproject moet vandaag de dag voldoen aan de watertoets, die bepaalt hoe water moet worden opgevangen, gebufferd en afgevoerd. Verstedelijking, verouderde rioleringsstelsels en extreme regenval bemoeilijken de afvoer van water, waardoor waterbuffering steeds belangrijker wordt. Deze buffering kan u al op uw groendak voorzien, maar ook bijvoorbeeld onder uw oprit of achter in uw tuin. In combinatie met een zuiverende filter kan het opgevangen water vervolgens hergebruikt worden voor de wasmachine of om uw toilet door te spoelen. Bovendien kan u aanspraak maken op subsidies voor dit soort installaties.

Image placeholder

VERHARDINGSWERKEN

Niet alleen de vormgeving van uw bedrijfsgebouw is belangrijk bij de eerste indruk van uw klant, ook een stijlvolle toegangsweg en parking kan de klant reeds een gevoel van ruimte en openheid geven. Samen met u en/of uw architect gaan we op zoek naar een esthetisch en vooral nuttig ontwerp van de voor u beschikbare ruimte. Hebt u reeds uw plan, dan kan u ons alsnog inschakelen voor de correcte uitvoering.

Alle milieuaspecten (bijv. infiltratie van regenwater, regenwateropvang, zie ook groendaken) worden in rekening gebracht. Wat deze werken betreft beschikken wij over de nodige machines en ervaring om voor u een volledig afgewerkt project te realiseren. De weg van offerte naar uitvoering is zeer kort door gericht advies en snelle calculatie, waardoor wij ook bij dringende opdrachten zeer kort op de bal kunnen spelen.

Image placeholder

HOUTCONSTRUCTIES

De authentieke warmte van hout geeft aan uw huis en tuin een tijdloze klasse en warm karakter. Hout is een kwalitatief hoogstaand product dat perfect aansluit bij elke omgeving. Hebt u een idee voor uw poort, afsluiting, fietsenstalling, tuinhuis, dat u liever aan een professional overlaat?

Contacteer ons en samen bekijken we de haalbaarheid van uw project.

Image placeholder

SAMENWERKING

Afhankelijk van het project en de moeilijkheidsgraad kan er op verschillende manieren samengewerkt worden:
- Prijzen per eenheid: een prijs per m² of m³Dit is de meest gevraagde samenwerkingsformule. Door de openheid kunnen uw kosten perfect vooraf berekend worden. Wij maken een scherpe prijs op, zonder kwaliteitsverlies. Het materieel leveren wij aan of voorziet u zelf, van silo’s tot graafkranen. Indien gewenst verzorgt GR&OM de voorzieningen van A tot Z.
- Forfaitaire prijs: een vaste prijs voor een vaste opdrachtWij geven u een forfaitaire prijs voor een duidelijk omschreven opdracht; bijkomende werken worden aan een vooraf afgesproken tarief uitgevoerd. Deze formule wordt het meest gebruikt wanneer een deel van het bouwproject in zijn geheel kan uitbesteed worden.
- Regieprijs: een prijs per uurDe vaklieden op de werf worden betaald volgens uurtarief. Deze formule wordt veel toegepast bij werken die moeilijk of niet in te schatten zijn naar tijdsduur of werken met een hoge moeilijkheidsgraad.

Wil u ons inschakelen voor een project?

Heeft u nog vragen over onze omgevingswerken of andere diensten? Neem dan contact met ons op voor advies of een vrijblijvende offerte.

ONZE REALISATIES BINNEN OMGEVINGSWERKEN

Illustration
Illustration

GROEN / ZUIDHOBOKE

Een oase van groen die de verschillende wooneenheden verbindt, maar ook zorgen voor afstand zodat er voldoende licht, lucht en ruimte is. Verschillende plantmassieven en aangelegde taluds zorgen voor intieme plekjes in de publieke tuin waarin eenieder zich even in kan terugtrekken..

Illustration

DE TENDERBELSELE

Deze automatische poort vergemakkelijkt de logistiek binnen het bedrijf en verhoogd de veiligheid, ook dankzij de plaatsing van een afsluiting in 3D hekwerk.