Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16

OVER GR&OM

Ontdek de perfecte partner voor uw bedrijf die een ongebreidelde passie voor de natuur, een onvermoeibare arbeidsethos en oprechte liefde voor klanten met zich meebrengt. Met deze winnende combinatie kunt u erop vertrouwen dat aan al uw wensen zal worden voldaan met uitmuntendheid en aandacht voor detail. Neem geen genoegen met minder - kies een partner die toegewijd is om uw visie tot leven te brengen en uw verwachtingen bij elke stap te overtreffen.


GR&OM: KORTE INLEIDING

Illustration

Het GR&OM-team bestaat uit harde werkers met een passie voor hun vak. Als bedrijf hechten we enorm veel belang aan de wensen van onze klanten. Uw tuin of de omgeving van uw huis wordt namelijk ook uw thuis, een plek waar u zich volledig op uw gemak moet kunnen voelen. Wij geloven in heldere communicatie en duidelijke afspraken als basis voor een geslaagde samenwerking.
Alleen op die manier kunnen grootse complexe opdrachten tot een goed einde komen.

GR&OM WERKT SAMEN MET

Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Image placeholder


GROEN ALS DRIJFVEER

Bij GR&OM is groen de kern van onze activiteiten. We zijn ons sterk bewust van de impact die onze ondernemingen hebben op het milieu, en daarom kiezen we resoluut voor duurzaamheid in al onze projecten. We geloven dat een harmonieuze eenheid tussen mens en natuur essentieel is, vooral in een snel ontwikkelende wereld waar het ecosysteem voortdurend onder druk staat.
Bij het realiseren van onze projecten streven we naar teamwork en luisteren we aandachtig naar de behoeften en verwachtingen van onze klanten. Samen met hen zorgen we voor oplossingen die niet alleen voldoen aan hun wensen, maar ook bijdragen aan sociale en milieuvriendelijke verantwoordelijkheid. Onze bedrijfsvisie draait om het creëren van groene ruimtes die niet alleen esthetisch aantrekkelijk zijn, maar ook een positieve impact hebben op de omgeving.
Bij GR&OM willen we uitblinken in ons vak. Daarom zetten we in op uitmuntendheid in elk aspect van onze dienstverlening. Van het ontwerpen van duurzame landschappen tot het zorgvuldig uitvoeren van projecten, streven we naar de hoogste kwaliteit en klanttevredenheid. Als u meer wilt weten over onze bedrijfsvisie en hoe we samen kunnen werken aan een groenere toekomst, aarzel dan niet om contact op te nemen met GR&OM. We kijken ernaar uit om met u in gesprek te gaan en uw groene dromen werkelijkheid te laten worden.
Hebt u vragen over onze bedrijfsvisie?Aarzel niet om GR&OM te contacteren.

Image placeholder

HOE HET ALLEMAAL BEGON

In 2007 startte Maarten Weemaes vol ambitie zijn carrière als zelfstandig tuinontwerper en –architect. Inspiratie en ervaring had hij opgedaan bij de meest vooraanstaande hoveniersbedrijven van de Benelux. GR&OM (GRoen- & OMgevingswerken) is intussen uitgegroeid tot een vaste waarde in het Waasland en ver daarbuiten, niet alleen op het gebied van tuinaanleg, maar ook als (onder)aannemer voor alle soorten omgevingswerken gaande van riolerings-, grond- en verhardingswerken tot de aanleg van parkings en parken.
Daarnaast heeft GR&OM zich, dankzij zijn jarenlange ervaring in de aanleg van zwemvijvers en waterzuivering, gespecialiseerd in de beheersing van wateroverlast. Onze projecten zijn dan ook zo opgebouwd dat het hemelwater zo veel mogelijk ter plaatse in de grond kan infiltreren door opvang en beheerste doorstroming, ter vervanging van de klassieke afvoer via de reeds overbelaste riolering.
Verder kiest GR&OM waar het kan voor de meest ecologische en duurzame materialen. Zo willen wij mee ons steentje bijdrage aan een betere leef- en milieuomgeving.

Illustration
eco
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration
Illustration

MET 20 JAAR ERVARING kunt U BIJ GR-OM TERECHT VOOR AL UW WERKEN.