MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

TUINAANLEG

Stel je voor dat je een tuin binnenstapt die jouw unieke stijl weerspiegelt en perfect harmonieert met de natuur. Bij GR&OM selecteren we zorgvuldig planten, bomen en bloemen die passen bij uw huis en levensstijl, terwijl we ook de natuurlijke omgeving behouden. Het resultaat is een tuin die aanvoelt als een magisch verlengstuk van uw huis, die door de seizoenen heen schoonheid en vreugde uitstraalt. Laat ons u helpen een werkelijk verbluffende en ecologisch geïntegreerde tuin te creëren die u de adem beneemt.

TUINAANLEG

Illustration

Voor onze tuinen selecteren wij planten, bomen en bloemen die volledig op één lijn liggen met uw woning en levensstijl. Maar uiteraard speelt ook de natuurlijke omgeving een grote rol.

Zo komen we tot een tuin die ecologisch volledig geïntegreerd is in de natuur en op die manier zijn magie vier
seizoenen lang kan blijven uitstralen.

Image placeholder

ONTWERP & ADVIES

Uw tuin is een verlengde van uw huis: samen vormen ze een weerspiegeling van uw stijl en uw persoonlijkheid. Van bij het begin van de ontwerpfase staan wij klaar met advies om uw droomtuin te realiseren. Ook wanneer u al een concreet plan hebt of een tuinarchitect hebt aangesteld, kan u nog steeds rekenen op onze inbreng.
Het ontwerp en de uitvoering zijn afhankelijk van drie factoren: de omgeving, de architectuur en u als opdrachtgever. Kiest u voor een strakke tuin die weinig onderhoud vergt? Of hebt u liever een organisch stukje groen waar de natuur zijn gang kan gaan en u helemaal tot rust kan komen? Alles kan. Wij luisteren aandachtig naar uw wensen en komen samen met u tot de ideale oplossing.

Image placeholder

ONZE VISIE

Bij GR&OM geloven we in het creëren van tuinen die perfect in balans zijn met de natuurlijke omgeving. De schoonheid van de natuur staat altijd centraal, leidt onze aanpak en inspireert onze keuze van planten en materialen. We geven prioriteit aan het gebruik van inheemse soorten die bijen en vlinders aantrekken, evenals aan duurzame landschapsarchitectuurpraktijken die de biodiversiteit en ecologische gezondheid bevorderen. Onze visie is om tuinen te bouwen die de ziel voeden, de zintuigen prikkelen en een diepe waardering voor de natuurlijke wereld opwekken. En met u als onze partner werken we samen om deze visie tot leven te brengen.

Image placeholder

GRONDWERKEN

Bij GR&OM weten we dat het succes van elk bouwproject afhangt van een zorgvuldige voorbereiding. Daarom zorgen we voor een soepel en efficiënt proces, ongeacht het terrein.

We bieden een scala aan diensten om uw bouwplaats gereed te maken, waaronder landontginning, lasergestuurde nivellering, uitgraven van funderingen, poelen, vijvers en sloten, evenals het verwijderen en afvoeren van afvalmateriaal. We kunnen ook hellingen, bermen en bufferzones creëren om de veiligheid en stabiliteit van uw terrein te waarborgen.

Image placeholder

TERRASSEN, OPRITTEN, CARPORTS

Wilt u een fancy nieuw terras, een awesome oprit, of een supercoole carport? GR&OM is uw go-to team! We zijn helemaal mee met de laatste trends en gebruiken alleen de meest ecologische materialen. Samen vinden we de perfecte oplossing die past bij de stijl van uw huis en tuin. Let's go!

Image placeholder

ZWEMVIJVERS EN NATUURLIJKE ZWEMBADEN

Steeds meer tuinen beschikken over ecologische (zwem)vijvers of natuurlijke zwembaden. GR&OM specialiseert zich in het ontwerp en de uitvoering van deze projecten, steeds met een focus op een natuurlijke balans.

ONZE REALISATIES BINNEN TUINAANLEG

Illustration
Illustration

PAKT
ANTWERPEN

PAKT Antwerpen noemt zichzelf ‘een hotspot en hutsepot van ondernemers en stadslandbouwers die het hart van Antwerpen voeden met creativiteit en culinaire experimenten’. Op het dak van dit bedrijvencentrum realiseerde GR&OM 1800 m2 aan groendaken.

Illustration

ECOLOGISCH ZWEMBAD SINT-NIKLAAS

Deze tuin hebben we reeds jaren in ons beheer, het oorspronkelijke zwembad is omgetoverd tot een ecologisch zwembad, weg chloor en chemische producten. De zwemvijver wordt helder gehouden dankzij natuurlijke filtering met planten.

Illustration

ECOLOGISCHE TUINTEMSE

Deze fietsenstalling annex voordeuroverkapping heeft een extensief groendak gekregen met voornamelijk sedumstekken.

Illustration

VILLATUIN SINAAI

Landelijke charme is troef in deze tuin met venster op de omliggende weilanden. Dit totaalproject omvatte de aanleg van de tuin, oprit, terras en een natuurlijk zwembad.