Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16

WAAROM GR&OM?

VOOR DE VOLGENDE GENERATIES TE HELPEN MET GEZONDE LUCHT TE GEVEN. 

Iedereen kan een verschil maken.

WAAROM GR&OM?

Illustration

UW partner in GROEN SINDS 2000 

De GR&OM-team bestaat uit harde werkers met een passie voor hun vak. Wij leveren allerlei groen diensten van kleine tot grote, privé en bedrijven.Wij ondersteunen u vise tot realisatie.

Specialist in ALES GROEN

GR&OM is als Tuinbouw en omgevingswerken firma sinds 2000 gespecialiseerd in de aanleg en waterwerken, groen daken en omgevingswerken voor huizen, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, supermarkten, winkelcomplexen, en veel meer.

Innovatieve technologieën

We volgen de trends in onze markt op de voet, en passen indien relevant voor uw project de nieuwste technieken toe.

Ons machinepark is up-to-date.

Transparante communicatie

Van een correcte offerte tot een correcte oplevering, met respect voor uw budget. We trachten onverwachte overschrijdingen van het budget zoveel mogelijk te voorkomen

Totaaloplossing op maat

Als verticaal geïntegreerd bedrijf met een vlakke structuur zorgen we steeds voor een totaaloplossing op maat voor uw parkeerdak.

Ontzorging VAN A TOT Z

Laat je project met een gerust hart aan ons over. Wij ontzorgen je van A tot Z. Niet thuis in de wereld van de waterdichting? Wij kennen alle kneepjes van het vak.

Oog voor detail

We werken uw opdracht tot in de puntjes af.
Geen slordige opleveringen.

Duurzame kwaliteit

We streven naar het maximaal gebruik van gecertificeerde kwaliteitsproducten van bekende merken.

Eerlijke communicatie

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen” : geen holle slogans maar beloften bij GR&OM, eerlijke is eerlijke en ook zo voor de communicatie.

oplossing Geobsedeerd Geobsedeerd 

Er zijn geen problemen, alleen uitdagingen en het creëren vande juiste oplossing.

Als bedrijf hechten we enorm veel belang aan de wensen van onze klanten. 

Wij geloven we dat elke buitenruimte het potentieel heeft om een meesterwerk te worden.Daarom bieden we een totaalaanpak van ontwerp, design en realisatie. Waarbij we gebruik maken van milieuvriendelijke materialen en technieken om tot een kwalitatief enduurzaam resultaat te komen.

Uw tuin of de omgeving van uw huis wordt namelijk ook uw thuis, een plek waar u zich volledig op uw gemak moet kunnen voelen.
Wij geloven in heldere communicatie en duidelijke afspraken als basis voor een geslaagde samenwerking. Alleen op die manier kunnen grootse complexe opdrachten tot een goed einde komen.

ONZE REALISATIES

Illustration
Illustration

PAKT
ANTWERPEN

PAKT Antwerpen noemt zichzelf ‘een hotspot en hutsepot van ondernemers en stadslandbouwers die het hart van Antwerpen voeden met creativiteit en culinaire experimenten’. Op het dak van dit bedrijvencentrum realiseerde GR&OM 1800 m2 aan groendaken.

Illustration

ECOLOGISCH ZWEMBAD SINT-NIKLAAS

Deze tuin hebben we reeds jaren in ons beheer, het oorspronkelijke zwembad is omgetoverd tot een ecologisch zwembad, weg chloor en chemische producten. De zwemvijver wordt helder gehouden dankzij natuurlijke filtering met planten.

Illustration

ECOLOGISCHE TUINTEMSE

Deze fietsenstalling annex voordeur overkapping heeft een extensief groendak gekregen met voornamelijk sedumstekken.


Illustration

TUIN SINAAI

Landelijke charme is troef in deze tuin met venster op de omliggende weilanden. Dit totaalproject omvatte de aanleg van de tuin, oprit, terras en een natuurlijk zwembad.