MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

Waarom Gr&om?

Sinds 2000 perfecte groenpartner .......

WAAROM GR&OM

Illustration

Het GR&OM-team bestaat uit harde werkers met een passie voor hun vak. Als bedrijf hechten we enorm veel belang aan de wensen van onze klanten. Uw tuin of de omgeving van uw huis wordt namelijk ook uw thuis, een plek waar u zich volledig op uw gemak moet kunnen voelen. Wij geloven in heldere communicatie en duidelijke afspraken als basis voor een geslaagde samenwerking. Alleen op die manier kunnen grootse complexe opdrachten tot een goed einde komen.

sinds 2000 Groen partner

Wij leveren allerlei groen diensten die kleine en grote privé en bedrijven ondersteunen.

Specialist in parkeerdaken

Gr&om is als Tuinbouw en omgevingswerken firma sinds 2000 gespecialiseerd in de aanleg en waterwerken, groen daken en omgevingswerken voor huizen, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen, supermarkten, winkelcomplexen, en veel meer.

Innovatieve technologieën

We volgen de trends in onze markt op de voet, en passen indien relevant voor uw project de nieuwste technieken toe. Ons machinepark is up-to-date.

Transparante communicatie

Van een correcte offerte tot een correcte oplevering, met respect voor uw budget. We trachten onverwachte overschrijdingen van het budget zoveel mogelijk te voorkomen

Totaaloplossing op maat

Als verticaal geïntegreerd bedrijf met een vlakke structuur zorgen we steeds voor een totaaloplossing op maat voor uw parkeerdak.

Ontzorging

Laat je project met een gerust hart aan ons over. Wij ontzorgen je van A tot Z. Niet thuis in de wereld van de waterdichting? Wij kennen alle kneepjes van het vak.

Oog voor detail

We werken uw opdracht tot in de puntjes af. Geen slordige opleveringen.

Duurzame kwaliteit

We streven naar het maximaal gebruik van gecertificeerde kwaliteitsproducten van bekende merken.

Eerlijke communicatie

We zeggen wat we doen, en we doen wat we zeggen” : geen holle slogans maar beloften bij Gr&om, eerlijke is eerlijke en ook zo voor de communicatie.

oplossing Geobsedeerd Geobsedeerd 

Er zijn geen problemen, alleen uitdagingen en het creëren vande juiste oplossing. 

ONZE REALISATIES

Illustration
Illustration

PAKT
ANTWERPEN

PAKT Antwerpen noemt zichzelf ‘een hotspot en hutsepot van ondernemers en stadslandbouwers die het hart van Antwerpen voeden met creativiteit en culinaire experimenten’. Op het dak van dit bedrijvencentrum realiseerde GR&OM 1800 m2 aan groendaken.

Illustration

ECOLOGISCH ZWEMBAD SINT-NIKLAAS

Deze tuin hebben we reeds jaren in ons beheer, het oorspronkelijke zwembad is omgetoverd tot een ecologisch zwembad, weg chloor en chemische producten. De zwemvijver wordt helder gehouden dankzij natuurlijke filtering met planten.

Illustration

ECOLOGISCHE TUINTEMSE

Deze fietsenstalling annex voordeur overkapping heeft een extensief groendak gekregen met voornamelijk sedumstekken.


Illustration

VILLATUIN SINAAI

Landelijke charme is troef in deze tuin met venster op de omliggende weilanden. Dit totaalproject omvatte de aanleg van de tuin, oprit, terras en een natuurlijk zwembad.

OVER ONS

Ontdek de perfecte partner voor uw bedrijf die een ongebreidelde passie voor de natuur, een onvermoeibare arbeidsethos en oprechte liefde voor klanten met zich meebrengt. Met deze winnende combinatie kunt u erop vertrouwen dat aan al uw wensen zal worden voldaan met uitmuntendheid en aandacht voor detail. Neem geen genoegen met minder - kies een partner die toegewijd is om uw visie tot leven te brengen en uw verwachtingen bij elke stap te overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil dat een passie voor de natuur, een grondige werkethiek en een hart voor klanten voor uw bedrijf kunnen maken.