MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

HOUTCONSTRUCTIES


HOUTCONSTRUCTIES

Illustration

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat. Duis auteirure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur. Excepteur sint occaecat cupidatat non proident, sunt in culpa qui officia deserunt mollit anim id est laborum.

HOUTCONSTRUCTIES

De authentieke warmte van hout geeft aan uw huis en tuin een tijdloze klasse en warm karakter. Hout is een kwalitatief hoogstaand product dat perfect aansluit bij elke omgeving. Hebt u een idee voor uw poort, afsluiting, fietsenstalling, tuinhuis, dat u liever aan een professional overlaat?
Contacteer ons en samen bekijken we de haalbaarheid van uw project.

Illustration
Illustration

SAMENWERKING

Afhankelijk van het project en de moeilijkheidsgraad kan er op verschillende manieren samengewerkt worden:
• Prijzen per eenheid: een prijs per m² of m³
Dit is de meest gevraagde samenwerkingsformule. Door de openheid kunnen uw kosten perfect vooraf berekend worden. Wij maken een scherpe prijs op, zonder kwaliteitsverlies. Het materieel leveren wij aan of voorziet u zelf, van silo’s tot graafkranen. Indien gewenst verzorgt GR&OM de voorzieningen van A tot Z.
• Forfaitaire prijs: een vaste prijs voor een vaste opdracht
Wij geven u een forfaitaire prijs voor een duidelijk omschreven opdracht; bijkomende werken worden aan een vooraf afgesproken tarief uitgevoerd. Deze formule wordt het meest gebruikt wanneer een deel van het bouwproject in zijn geheel kan uitbesteed worden.
• Regieprijs: een prijs per uur
De vaklieden op de werf worden betaald volgens uurtarief. Deze formule wordt veel toegepast bij werken die moeilijk of niet in te schatten zijn naar tijdsduur of werken met een hoge moeilijkheidsgraad.
 

ONZE REALISATIES BINNEN GROENDAKEN

Illustration
Illustration

PAKT
ANTWERPEN

PAKT Antwerpen noemt zichzelf ‘een hotspot en hutsepot van ondernemers en stadslandbouwers die het hart van Antwerpen voeden met creativiteit en culinaire experimenten’. Op het dak van dit bedrijvencentrum realiseerde GR&OM 1800 m2 aan groendaken.

Illustration

ECOLOGISCH ZWEMBAD SINT-NIKLAAS

Deze tuin hebben we reeds jaren in ons beheer, het oorspronkelijke zwembad is omgetoverd tot een ecologisch zwembad, weg chloor en chemische producten. De zwemvijver wordt helder gehouden dankzij natuurlijke filtering met planten.

Illustration

ECOLOGISCHE TUINTEMSE

Deze fietsenstalling annex voordeuroverkapping heeft een extensief groendak gekregen met voornamelijk sedumstekken.

Illustration

VILLATUIN SINAAI

Landelijke charme is troef in deze tuin met venster op de omliggende weilanden. Dit totaalproject omvatte de aanleg van de tuin, oprit, terras en een natuurlijk zwembad.