Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16

ALBERT HEINSINT-NIKLAAS

Aanleg extensief groendak van maar liefst 2000 m2.

REALISATIE PROJECT

Illustration

Dit bedrijf koos voor een groendak omdat dit een enorm voordeel biedt betreffende wateropvang. Groendaken zorgen er namelijk voor dat een deel van het regenwater dat op het dak valt, vastgehouden wordt om daarna te verdampen. Daarbij helpen groendaken een overbelasting van het riolerings-en wateropvangsysteem te vermijden. Bij zware regenbuien vlakt het de piekafvoer af, als een soort buffer. Bij dit bedrijvencentrum hebben wij een groendak van maar liefst 2000 m2 aangelegd.

ONZE ANDERE REALISATIES

Illustration

Blader door onze referenties en laat u inspireren door wat u ziet. Is uw nieuwsgierigheid geprikkeld? Neem contact op met ons en we kijken wat we voor u kunnen realiseren.

Illustration

BEDRIJFSGEBOUW NIEUWKERKEN

Onlangs zijn wij verhuist naar onze nieuwe vestiging. Deze is gelegen in de KMO zone te NieuwKerken-Waas

Illustration

PAKT
ANTWERPEN

PAKT Antwerpen noemt zichzelf ‘een hotspot en hutsepot van ondernemers en stadslandbouwers die het hart van Antwerpen voeden met creativiteit en culinaire experimenten’. Op het dak van dit bedrijvencentrum realiseerde GR&OM 1800 m2 aan groendaken.

Illustration

ECOLOGISCH ZWEMBAD SINT-NIKLAAS

Deze tuin hebben we reeds jaren in ons beheer, het oorspronkelijke zwembad is omgetoverd tot een ecologisch zwembad, weg chloor en chemische producten. De zwemvijver wordt helder gehouden dankzij natuurlijke filtering met planten.

Illustration

ECOLOGISCHE TUIN
TEMSE

Deze fietsenstalling annex voordeuroverkapping heeft een extensief groendak gekregen met voornamelijk sedumstekken.