Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16

Groendak subsidieGemeentelijke subsidie op jouw groendak?

De aanleg van groendaken biedt heel wat voordelen voor het leefmilieu maar ook voor de dakeigenaar en de omwonenden. Groendaken zijn aantrekkelijk en ze leveren een positieve bijdrage aan het klimaat,.

Illustration

|“Veel gemeenten vragen om een offerte bij de subsidie aanvraag

Is doe-het-zelf voor jou geen optie? Of vereist jouw gemeente een offerte voor de subsidie aanvraag? Dan is een uitgebreide offerte wellicht handig. Je kunt een groen dak heel gemakkelijk zelf aanleggen. Maar wij kunnen dit ook voor je doen. Zelf shoppen mag natuurlijk ook!

| Precies weten waar je aan toe bent? Verstuur dan een zo compleet mogelijke aanvraag.

Het kan dus flink wat voordeel opleveren om een subsidie aan te vragen voor jouw groendak en daken van buurtbewoners. Ja zeker, in veel gevallen is het mogelijk om samen met je buren of VvE een subsidieaanvraag in te dienen. Dit wordt juist gestimuleerd! Zo houd je zelf tijd, geld en energie over en kan de gemeente in rap tempo een wijk vergroenen. Bekijk daarom altijd of het in jouw gemeente mogelijk is om samen te werken. Let in dit geval wel op dat je de juiste documenten meelevert, waaronder een bankafschrift kopie van het rekeningnummer van de VvE en een lijst met deelnemende buurtbewoners en contactpersonen.

| https://www.sedumspecialist.nl/offerte-aanvraag-groendak/

OVER ONS

Ontdek de perfecte partner voor uw bedrijf die een ongebreidelde passie voor de natuur, een onvermoeibare arbeidsethos en oprechte liefde voor klanten met zich meebrengt. Met deze winnende combinatie kunt u erop vertrouwen dat aan al uw wensen zal worden voldaan met uitmuntendheid en aandacht voor detail. Neem geen genoegen met minder - kies een partner die toegewijd is om uw visie tot leven te brengen en uw verwachtingen bij elke stap te overtreffen. Neem vandaag nog contact met ons op en ervaar het verschil dat een passie voor de natuur, een grondige werkethiek en een hart voor klanten voor uw bedrijf kunnen maken.