MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

MAIL: EB.MO-RG%40OFNI

BEL: 03/296 04 16

VRIJBLIJVENDEOFFERTE GROENDAK

Benieuwd naar de mogelijkheden en kosten voor jouw dak? Vraag op deze pagina een vrijblijvende offerte voor een groen dak aan.

Vraag en antwoord

Meer weten?

Illustration

Belinde SillisSales Support03/296 04 16

 • Wat gebeurt er na mijn offerte-aanvraag?

  Wanneer wij een offerte-aanvraag hebben ontvangen nemen we eerst de gegevens en jouw situatie goed door. In de meeste gevallen nemen we daarna telefonisch contact met je op om je aanvraag samen door te nemen. Hierbij krijg je advies van onze groendak experts.
  Op basis van jouw informatie en wensen stellen we een compleet pakket samen. Doorgaans krijg je binnen twee werkdagen van ons een voorlopige, vrijblijvende offerte met hierin de prijzen en mogelijkheden.
  Is er twijfel over de draagkracht of geschiktheid van je dak, dan geven we advies of overleggen we of hier verdere expertise bij nodig is. Mocht er de mogelijkheid zijn om subsidie bij een gemeente aan te vragen, dan kun je hiervoor bij onze groendak experts terecht voor hulp en advies.

 • WANNEER wordt de OFFERTE een opdracht? 

  Wanneer je akkoord gaat met de voorlopige offerte vindt er meestal nog een dakcheck plaats. Hierbij wordt het dak goed opgemeten, worden afvoeren in kaart gebracht en controleren we op beschadigingen. Op basis hiervan wordt een definitieve berekening van materialen samengesteld. Vervolgens wordt een definitieve offerte opgemaakt. Hierin staat concreet vermeld wat de totale kosten zullen zijn en wat er wordt geleverd.
  Ook de definitieve offerte is nog steeds vrijblijvend. Pas wanneer je akkoord geeft op deze offerte, is er sprake van een opdracht. Wij nemen daarna zo spoedig mogelijk contact met je op over het leveren van jouw groene dak.

 • Kan ik de ontvangen offerte gebruiken voor en subsidie-aanvraag?

  Ja, dat zou geen probleem moeten zijn!

  Bij een aantal gemeenten kun je op basis van een voorlopige offerte subsidie voor een groendak aanvragen. In de mee te leveren offerte moeten dan de (technische) specificaties van het te installeren groendak staan. Onze voorlopige offertes voldoen in bijna alle gevallen aan deze eisen en kun je dus gebruiken voor een subsidie-aanvraag.

  Mocht jouw gemeente specifieke eisen hebben, dan kunnen we in overleg met jou onze offerte hierop aanpassen.

 • Hoe lang moet ik wachten voor en offerte te ONTVANGEN ?

  We doen ons best om iedereen zo snel mogelijk te bereiken. Het is belangrijk om te begrijpen dat we uw unieke project intern moeten bespreken. Natuurlijk zijn er veel verschillende variabelen om te overwegen, van timing, soort gebruikte materialen en budget. Ongeacht de grootte van het project, of het nu groot of klein is, wij leveren alleen hoge kwaliteit. Onze filosofie is eenvoudig 'geen compromis over kwaliteit', en om het in één keer goed te doen. 
  U ontvangt uiterlijk binnen 1 werkdag van ons een reactie op uw aanvraag. 

 • ..... ?

  Nam libero tempore, cum soluta nobis est eligendi optio cumque nihil impedit quo minus id quod maxime placeat facere possimus, omnis voluptas assumenda est, omnis dolor repellendus. 

GROENDAK OFFERTE

Contacteer ons voor je bouw- of verbouwplannen

Heb je bouw- of vergroeningsplannen of een andere vraag? Onze adviseurs nemen graag de tijd om samen te zitten en je vragen te beantwoorden. Dankzij onze brede in-house expertise en ons uitgebreid netwerk van professionals kunnen we je wensen en ideeën volledig op maat uitvoeren. Laat hier je gegevens achter, dan contacteren we jou zo spoedig mogelijk.

Offerteformulier

Na verzending van onderstaand formulier ontvang je van ons z.s.m. een vrij­blij­vende offerte. Heb je vragen of wil je het formulier samen


doorlopen? Dan kun je tijdens kantoor­uren contact opnemen met onze groendak experts via +32 03/296 04 16, WhatsApp of eb.mo-rg%40ofni

Kenmerken dak

Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.

Voorkeur product

Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.

Bijlagen

(optioneel) Bijv. foto of tekening van je dak. Max. 4MB per bestand. Toegestane bestands­formaten: jpg, jpeg, png, pdf.

Kies bestand

Thank you!

We will contact you shortly

Can't send form.

Please try again later.

Contactgegevens

Hoe kunnen we u contacteren?

Dank u!

We nemen binnenkort contact met u op.

Can't send form.

Please try again later.

Je ontvangt per e-mail een kopie van deze aanvraag. Zie ons privacy statement over hoe wij met jouw gegevens omgaan.

U ontvangt uiterlijk binnen 1 werkdag van ons een reactie op uw aanvraag.