Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16Vrijblijvend advies of offerte op maat? eb.mo-rg%40ofni |

BEL: 03/296 04 16

Copy of texts

original texts

GEMEENTELIJKE SUBSIDIE OP JOUW GROENDAK?

Wat we je nu gaan vertellen zal waarschijnlijk niet als een verrassing komen, maar het kan niet vaak genoeg gezegd worden: het klimaat verandert. En het verandert snel. Zo kunnen veel rioleringen de fikse regenbuien die horen bij een klimaatverandering niet aan, met als gevolg een slechte afwatering en ondergelopen straten. Gelukkig zijn er steeds meer gemeenten druk bezig met duurzame maatregelen voor een beter milieu, waaronder het aanbieden van een subsidieregeling voor de aanleg van groendaken. Wist je bijvoorbeeld dat een groendak een groot deel van het regenwater opvangt en zo directe wateroverlast voorkomt? Jij blij, gemeente blij!
| “DE SUBSIDIE KAN OPLOPEN TOT WEL 50% VAN DE TOTALE KOSTEN”
Het kan dus flink wat voordeel opleveren om een subsidie aan te vragen voor jouw groendak en daken van buurtbewoners. Ja zeker, in veel gevallen is het mogelijk om samen met je buren een subsidieaanvraag in te dienen. Dit wordt juist gestimuleerd! 
Zo houd je zelf tijd, geld en energie over en kan de gemeente in rap tempo een wijk vergroenen. Bekijk daarom altijd of het in jouw gemeente mogelijk is om samen te werken. Let in dit geval wel op dat je de juiste documenten meelevert, waaronder een bankafschrift kopie van het rekeningnummer van de ...... en een lijst met deelnemende buurtbewoners en contactpersonen.

Title

text here

Title

text here

Title

text here